Poble del far

from by Bedroom

/

lyrics

Poble del far

I en aquest poble d'alta mar només coneixen una veritat, el poble del far, el poble del far, no hi ha res més mar enllà.
I en aquest poble enmig del mar, només coneixen una veritat, i jo que vinc de mar enllà, jo que he vist moltes veritats, aquí soc tractat com un farsant i en aquest poble em volen matar, i he de marxar, he de marxar, jo que vinc de mar enllà.
I en aquest poble de mala mar enmig del mar els pits de les dones són salats. L'avorriment i el pas del temps els fa inventar llegendes i deus. I jo soc fantasma d'ultramar en aquest poble d'una sola veritat, i aquells que dubten de la veritat, en un preciós ritual sagrat, els tiren al mar, els tiren al mar, els tiren al mar...
Fan un camí de torxes i ninots de drap. Sobre un llit de palla i amb benzina al cap. I allà al peu del far, mots i càntics rars, quatre passes i són sobre el penya-segat, i allà els tiren al mar, i primer crema la palla i després el cap.

credits

from Llum i Carn, released October 16, 2015

tags

license

all rights reserved

about

Bedroom Barcelona, Spain

Intimista, oníric, líric i crepuscular, Bedroom és el projecte pop-folk de l'il·lustrador Albert Aromir.
Amb una veu greu, guitarra de jazz, bateria d'escombretes, fràgils veus femenines, piano, contrabaix i una trompeta, Bedroom ha pogut telonejar a Bill Callahan o Jolie Holland, ha posat música al cinema d'Isabel Coixet i ha gravat els seus discs dins bungalows...

Management / mireia@sones.es
... more

contact / help

Contact Bedroom

Streaming and
Download help